+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion MINI Liberec Recenze

Hodnocení hotelu

96%
Perfektní

dle 60 recenzí

  • Personál

    97%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    96%
  • Pohodlí

    96%
  • Poměr cena/kvalita

    97%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Lukáš

mladý pár, 4.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana

rodina s malými dětmi, 1.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Byli jsme příjemně překvapení ochotou majitele, i příjemným prostředím vhodným i pro malé děti. Penzion je rodinného typu, se zahradou, kde si děti mohou pohrát a rodiče se nemusí bát, že se děti někde ztratí. Pokoj jsme měli vybavený kuchyňkou, která byla dobře vybavená,takže jsme děti bez potíží obstarali.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Vojtěch

dospělý pár, 3.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Dobré umístění pár kilometrů od centra Rozumná cena Milý pan majitel Snídaně až na pokoj Možnost betplatného parkování několik dní před pobytem

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana

rodina se staršími dětmi, 28.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Dobrý den, s ubytováním jsme byli maximálně spokojeni. Pan Šimůnek byl velice vstřícný a ochotný. Dal nám výborné tipy na výlety a tímto bych mu chtěla moc poděkovat: "Lyžování v Rokytnici bylo super :-)" Hana

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Stejskal

dospělý pár, 25.11.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Alžběta

mladý pár, 16.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Hezké a příjemné prostředí. Velká spokojenost s vybavením pokoje. Příjemný a ochotný majitel. Moc super, všem doporučuji :)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 4.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Simona

dospělý pár, 30.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Penzion nabízí příjemné ubytování v klidné části města s dobrou dostupností do centra. Byli jsme zde velmi spokojeni... Fotografie odpovídají skutečnosti, kuchyňka se základním vybavením, ledničkou a mikrovlnkou naprosto dostačuje běžným potřebám, televize a přístup na internet přišli vhod při deštivém počasí :-) Podtrženo a sečteno tento penzion velmi rádi doporučujeme dalším návštěvníkům, kteří hledají příjemné ubytování za rozumnou cenu, a panu majiteli tímto za vše ještě jednou děkujeme.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Moravcová Helena

rodina s malými dětmi, 3.7.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi příjemné prostředí, milý pan majitel. Měli jsme k dispozici apartmán pro 4, hezky vybavený. Venku jsme mohli využít velkou trampolínu a houpačku pro děti. Byli jsme zde moc spokojení a všem tento penzion DOPORUČUJI :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

mladý pár, 6.5.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • penzion je dobře dostupný z centra, jezdi sem kazdou chvili autobus, zastavka je kousek. V pěší dostupnosti je také velké obchodní středisko Globus a Kaufland, což nebylo na škodu. Pán je velice příjemný, na výlet na ještěd nám ještě půjčoval dalekohled a co se týče doporučení, měl na vše odpověď anebo tipy na výlet byly přímo v pokoji. Doporučuji apartmán dole v přízemí, nic nás tam nerušilo, pokoj byl dobře vybavený, vůbec s ničím nebyl problém. Uvnitř je penzion nekuřácký, nebyl problém vyjít si ven posedět a v klidu si zakouřit. Ohledně pozdějšího individuální odjezdu nám vyšel také vstříc, takže vřele doporučujeme :-O

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Haněl

dospělý pár, 26.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Prostě Super!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ing. Zdeněk Baumruk

skupina přátel, 8.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • S ubytováním jsme byli velmi spokojeni. Jedná se o velmi příjemný penzion na klidném místě, s dobrou dostupností do centra města a sympatickým panem majitelem. Pokoje jsou útulné a čisté, vkusně a účelně vybavené (malá kuchyňská linka, chladnička, rychlovarná konvice a vařič a TV). Penzion můžeme všem vřele doporučit.

  • Nemáme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

- Tichá

rodina s malými dětmi, 5.7.2011

Litomyšl, Česká Republika

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Pěkný čistý penzion, velice příjemný a ochotný pan majitel. Příště bychom volili stejné ubytování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Stanislav Hojgr

dospělý pár, 26.6.2011

Mohelnice,Česká rep.

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ubytování bylo v klidné a tiché lokalitě,ale v blízkosti hlavního tahu přes Liberec.Pokoj je čistý s veškerým komfortním vybavením.Ubytování je zcela nově vybudované a moderní.Možnost příjemného posezení v krásně upravené zahradě.Majitel pan Šimůnek je ochotný,vstřícný a vždy připravený poradit a pomoci.Děkujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Viera Begalova

dospělý pár, 25.6.2011

Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vynikajuci penzion. Boli sme ubytovani uz na vela miestach,ale tento penzion predcil nase ocakavania. Ochotny majitel,ktory vyjde klientovi v ustrety. Ci radou,alebo sluzbou. Vynikajuca cena , vysoky komfort. Isto pri navsteve Liberca sa do Penzionu Mini vratime.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan

skupina přátel, 12.6.2011

Brno, CZE

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemný rodinný penzion v klidné části Liberce. Plusem jsou i dva hypermarkety v okolí penzionu. Pokoje jsou kvalitně a příjemně vybavené (televize, wifi, kuchyňka) a dostatečně prostorné. Parkování je hned u vchodu. S personálem je bezproblémová domluva. Bydleli jsme zde několikrát a vždy jsme byli naprosto spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiřina Sedláčková

rodina se staršími dětmi, 22.5.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • S ubytováním jsme byli zcela spokojeni, vše čisté a uklizené. V případě další návštěvy Liberce se zde ubytujeme znovu.Doporučuji Jiřina Sedláčková

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jakub Paś

dospělý pár, 2.5.2011

Poland

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Very nice, good location, great time ;-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

ing.Vilímek Libor

jednotlivec, 1.3.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Dovoluji si Vám zaslat tento email jako vyjádření své spokojenosti s poskytovanými službami ve Vašem penzionu Mini.Ubytování bylo velmi příjemné ať již v pokoji č.2 nebo v apartmánu.Nabízené zázemí kuchyňka, parkování před penzionem, připojení k internetu či LCD televize mi naprosto vyhovovalo.Doufám, že někdy v budoucnu budu moci využít i napohled příjemného venkovního posezení.S přáním úspěšného dne ing.Libor Vilímek

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Drbohlavová Lenka

jednotlivec, 1.3.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Dobrý den!tímto bych chtěla poděkovat za příjemné ubytování v penzionu Mini.Na konci února letošního roku jsem zde byla ubytovaná, čekalo mě milé přivítání pana majitele.Venkovní pohled nebyl úchvatný, ale z pokoje jsem byla nadšená, cítila jsem se zde jako doma.Vše balo čisté a útulné, nekuřácké.Velmi jsem ocenila wi-fi připojení a vlastní vybavenou kuchyňku.Pokud budu mít možnost Liberec ještě navštívit, pracovně nebo soukromě, tak rezervace bude určitě v penzionu Mini.Tímto ho všem vřele doporučuji a přeji ať se zde cítíte stejně pohodově jako já.S pozdravem Lenka Drbohlavová

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10