+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion MINI Liberec Recenze

Hodnocení hotelu

96%
Perfektní

dle 60 recenzí

  • Personál

    97%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    96%
  • Pohodlí

    96%
  • Poměr cena/kvalita

    97%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Krzysztof Olkusz

dospělý pár, 31.10.2018

Łódź Polsko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Wszystko było w najlepszym porządku, czysto, schludnie, bardzo uprzejmy właściciel i na uboczu :) zdecydowanie polecam!

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Moravcová Helena

rodina s malými dětmi, 3.7.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi příjemné prostředí, milý pan majitel. Měli jsme k dispozici apartmán pro 4, hezky vybavený. Venku jsme mohli využít velkou trampolínu a houpačku pro děti. Byli jsme zde moc spokojení a všem tento penzion DOPORUČUJI :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Markéta

rodina s malými dětmi, 27.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika

mladý pár, 30.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Vepřovská

dospělý pár, 9.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V penzionu jsme byli ubytováni pouze na jednu noc, ale určitě je to jedno z míst, které bych si vybrala i na delší pobyt. Penzion je umístěn v klidné části, přesto je to odtud blízko do centra. Vybavení pokoje bylo vkusné a účelné, postel fantastická - skvěle jsme se vyspali. Majitel je milý, komunikativní, ochotně poradil, kam si zajít na dobré jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

rodina se staršími dětmi, 6.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byl jsem velice spokojen, děkuji a vřele doporučuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Malec

dospělý pár, 26.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Plně spokojen

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 25.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karolína

rodina s malými dětmi, 25.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Penzion Mini je blízko centru jen pár stanic autobusem, v klidném místě, se zahrádkou. Nádherný veselý pokojíček, žlutooranžové barvy,s kuchynkou koupelnou, soukromí, klid, wifi. Opravdu krásné místo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Haněl

dospělý pár, 26.2.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Prostě Super!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Blahoslav Hromádko

dospělý pár, 22.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 24.10.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 4.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel Kocián

mladý pár, 5.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana

rodina se staršími dětmi, 28.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Dobrý den, s ubytováním jsme byli maximálně spokojeni. Pan Šimůnek byl velice vstřícný a ochotný. Dal nám výborné tipy na výlety a tímto bych mu chtěla moc poděkovat: "Lyžování v Rokytnici bylo super :-)" Hana

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Olga

rodina se staršími dětmi, 2.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • super, jako doma :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Mikolecký

rodina s malými dětmi, 4.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Kouzelné prostředí, pěkná lokalita, udržovaná zahrada. V sousedství vynikající vybavené dětské hřiště, cukrárna, restsaurace, služby, nákupní střediska, město i příroda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

mladý pár, 6.5.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • penzion je dobře dostupný z centra, jezdi sem kazdou chvili autobus, zastavka je kousek. V pěší dostupnosti je také velké obchodní středisko Globus a Kaufland, což nebylo na škodu. Pán je velice příjemný, na výlet na ještěd nám ještě půjčoval dalekohled a co se týče doporučení, měl na vše odpověď anebo tipy na výlet byly přímo v pokoji. Doporučuji apartmán dole v přízemí, nic nás tam nerušilo, pokoj byl dobře vybavený, vůbec s ničím nebyl problém. Uvnitř je penzion nekuřácký, nebyl problém vyjít si ven posedět a v klidu si zakouřit. Ohledně pozdějšího individuální odjezdu nám vyšel také vstříc, takže vřele doporučujeme :-O

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 11.12.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marek

mladý pár, 18.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Mužů jen doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10